Welke kok ben jij?

De snelle kok

Hoe sneller, hoe liever
Hoe sneller je na thuiskomst met je voeten onder tafel zit, hoe liever.
De oven heeft voor jou al lang geen geheimen meer. Snel een lasagne,
pizza of kant-en-klare maaltijd uit de supermarkt opwarmen en jouw
dagelijkse doortocht in de keuken zit er in een mum van tijd weer op.

De weekendkok

Snel in de week, uitgebreid in het weekend
Waar het in de week al wel eens wat sneller mag gaan, maak jij in het weekend
werk van je eten. Je gaat dan graag aan de slag met nieuwe recepten en
ingrediënten. Vaak nodig je dan ook vrienden of familie uit om die nieuwe
gerechten te komen proeven en dat mondt vaak uit in een gezellige avond.

De dagelijkse kok

Dagelijkse kost
Je vindt het belangrijk om elke dag een lekkere, verse maaltijd op tafel te
zetten en dat hoeven zeker niet altijd ingewikkelde gerechten te zijn.
Een smakelijke pasta, ovenschotel, slaatje of typisch Vlaamse kost, …
meer moet dat niet zijn.

De gastronomische kok

Heerlijk uitgebreid
Een pureetje hier, een zalfje daar of op zoek naar de perfecte cuisson.
De keuken is jouw speeltuin en je houdt ervan overheerlijke gerechten
op tafel te toveren. Experimenteren in de keuken is voor jou een
alledaagse bezigheid.

 

<< terug naar overzicht