Zalige brownie

Ingrediënten

o  200 g pure chocolade

o  250 g boter

o  200 g witte suiker

o  150 g bruine suiker

o  4 eieren

o  170 g bloem

o  170 g zelfrijzende bloem

o  Extra: chocoladestukjes

 

Aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 160°C
  • Smelt de chocolade en de boter, laat dit mengsel even afkoelen
  • Weeg de droge ingrediënten af, zeef de bloem en voeg deze in delen toe aan het chocolade-botermengsel
  • Voeg tegelijkertijd ook een voor een de eieren toe en zorg ervoor dat deze goed worden opgenomen.
  • Giet het mengsel in een met bakpapier beklede rechthoekige vorm
  • Bestrooi indien gewenst met chocoladestukjes
  • Zet in de oven gedurende 50 minuten
  • Laat afkoelen in de vorm, een brownie is nog smeuiig binnenin dus geen nood als hij nog wat plakkerig is binnenin.

<< Terug naar overzicht