Showroom Heist blijft bereikbaar tijdens de werken

Op 21 maart start niet alleen de lente maar ook de werken aan de fabiolarotonde in Heist-op-den-Berg. Momenteel is de Mechelsesteenweg (N15) aan beide zijden van de rotonde afgesloten. Het verkeer op de N10 (Liersesteenweg) blijft wel mogelijk in beide richtingen. De showroom in Heist-op-den-Bergt blijft wel bereikbaar, zij het via een alternatieve route voor diegenen die uit de richting van Lier, Heist-centrum of Aarschot komen. Kom je uit Putte? Dan ondervind je geen hinder, van daar uit blijft Kovéra bereikbaar zoals gewoonlijk.

 • Vanuit Lier
  Draai in Berlaar-Heikant rechtsaf (Houwstraat) richting Beerzel / Putte. Volg deze baan tot aan de verkeerslichten en draai daar linksaf de Mechelsesteenweg op, hier staat een bord 'plaatselijk verkeer' maar wij zijn bereikbaar. Rijd steeds rechtdoor en u vindt Kovéra aan de Mechelsesteenweg op de linkerkant.
   
 • Vanuit Heist-centrum
  Wie vanuit de richting van Heist-centrum komt langs het Industriepark (Schoorstraat) of de Werftsesteenweg draait rechts op de N10 (Liersesteenweg) richting Lier. In Berlaar-Heikant ga je linksaf (Houwstraat) richting Beerzel / Putte. Volg deze baan tot aan de verkeerslichten en draai daar linksaf de Mechelsesteenweg op, hier staat een bord 'plaatselijk verkeer' maar wij zijn bereikbaar. Rijd steeds rechtdoor en u vindt Kovéra aan de Mechelsesteenweg op de linkerkant.
   
 • Vanuit Aarschot
  Volg de N10 tot in Berlaar-Heikant en ga linksaf (Houwstraat) richting Beerzel / Putte. Volg deze baan tot aan de verkeerslichten en draai daar linksaf de Mechelsesteenweg op, hier staat een bord 'plaatselijk verkeer' maar wij zijn bereikbaar. Rijd steeds rechtdoor en u vindt Kovéra aan de Mechelsesteenweg op de linkerkant.

<< Terug naar overzicht