Pittige radijsjes

Een radijsje ... het is een klein, knapperig smaakbommetje dat nu op z'n best is. Ze bevatten veel water en zijn rijk aan onder andere vitamine C, kalium, calcium en natrium. Ze zijn overheerlijk om tussendoor te snacken uit het vuistje, met een snuifje zout bij de boterham of verwerkt in een salade met een scheutje citroensap of azijn maar gek genoeg kan je ze ook stoven, roosteren, bakken en er zelfs chips van maken. Wie voor de lunch wel eens wat anders dan boterhammen met kaas wil meenemen vindt hieronder een smakelijk alternatief dan klaar is in een mum van tijd.

Ingrediënten
o  wraps
o  roomkaas (natuur)
o  peper & zout
o  radijsjes
o  bieslook

 

Aan de slag

  • Snijd de radijsjes in plakjes
  • Besmeer de wrap met een flinke laag roomkaas
  • Draai wat peper uit de molen over de roomkaas en ook een snuifje zout
  • Beleg met de schijfjes radijs en snipper er wat bieslook over
  • Oprollen & inpakken voor een frisse lunch


<< Terug naar overzicht